Fotografering i studio i Tønsberg

I Storgaten 11 midt i Tønsberg sentrum har jeg to godt utstyrte fotostudioer der jeg fotograferer klassiske, tidløse portretter med det lille ekstra, jeg fotograferer alt fra nyfødt til storfamilien.

Jeg fotograferer alt fra det tidløse klassiske portrettet til de mere lekne barne og familiefotograferingene.

Har et stort utvalg av props og rekvisita til de forskjellige type fotograferinger jeg gjør. Myke pledd og søte luer til nyfødtfotografering , små stoler til barnefotografering og andre artige props til portrettfotografering /bedriftsfotografering. Anbefaler alltid mine kunder å ta med seg litt forskjellige antrekk og div props til fotografering ,da har vi enda flere muligheter til å få det så personlig som mulig.

Mitt mål med hver eneste fotografering er å fange et øyeblikk, en følelse, en stemning du aldri kan få tilbake, men når du ser resultatet etterpå så tenker du: ja, det er meg.

Velkommen skal du være til mitt studio i Storgaten 11 Tønsberg.