Familie & barnefotografering i Vestfold

Vil du ha ekte glede, vil du ha smil som når fram til øynene, vil du ha de ekte inderlige bildene av familien og barna så vil jeg gjerne ta dere med ut i naturen. Med naturlig lys, lek, smil og latter skaper vi sammen de gode bildene.

Familie og barn utendørs er noe av det beste jeg vet å fotografere ,folk blir som regel mye mere avslappet og glemmer litt av at jeg er der å fotograferer. Nøtterøy og Tønsberg har så mange fine plasser å velge i når det kommer til plasser å ta familie fotograferinger. Har også godt utstyrt fotostudio midt i Tønsberg sentrum ( Storgaten 11 3120 Tønsberg ) der jeg kan skape ekte unike og naturlige portretter.

Jeg har flere plasser i Vestfold jeg liker godt å fotografere. Tjøme , Nøtterøy , Tønsberg , Våle og Horten .

For bestilling av din time hos fotograf : linda@fotografvarpe.no